Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peritos de Jaèn (1460447) - Real Madrid 4Ever C.F. (1460231) » 558565340: T49/J5/VI

Liga 558565340 Información oficial sobre el partido 558565340 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VI.373 (14691)

Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido 2 - 4 Real Madrid 4Ever C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid 4Ever C.F.' en el partido
0 - 1 Abraham Lizaranzu (40')
Ramón Valle Pérez (41') 1 - 1
Rafał Klisz (42') 2 - 1
2 - 2 Gonzalo Rosado (62')
2 - 3 Dato Gabaidze (71')
2 - 4 Dato Gabaidze (83')
Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido 2 - 4 Real Madrid 4Ever C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid 4Ever C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido 2 - 1 Real Madrid 4Ever C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid 4Ever C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,9 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peritos de Jaèn

Goles Goles

  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ramón Valle Pérez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Rafał Klisz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Peritos s'avançava en el marcador després que en Rafał Klisz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Peritos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rafał Klisz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rafael Prados va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Daniel Díaz de Ortega no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Real Madrid 4Ever C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Abraham Lizaranzu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Madrid van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 62, quan Gonzalo Rosado va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): El Madrid era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dato Gabaidze va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Madrid va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Dato Gabaidze, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Ramón María Guezala va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Madrid va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Nataniel Paleologo va quedar-se sol davant el porter Laurent Maters, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramón María Guezala ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Nataniel Paleologo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Nataniel Paleologo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Ramón María Guezala va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Abraham Lizaranzu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Edi Budinov.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Madrid, en Gonzalo Palomeque Díaz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.