Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vamos.j (310525) - Chesterfield AB F.C. (487344) » 558563069: T49/J12/VI

Liga 558563069 Información oficial sobre el partido 558563069 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.332 (14650)

Cristianos Anonimos Alineación oficial del equipo 'Cristianos Anonimos' en el partido 2 - 1 Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido
0 - 1 Jani Uusikoski (23')
Richard Wong (55') 1 - 1
Shamseddin Vaneli (83') 2 - 1
Cristianos Anonimos Alineación oficial del equipo 'Cristianos Anonimos' en el partido 2 - 1 Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cristianos Anonimos Alineación oficial del equipo 'Cristianos Anonimos' en el partido 2 - 0 Chesterfield AB F.C. Alineación oficial del equipo 'Chesterfield AB F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cristianos Anonimos

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cristianos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Richard Wong que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 55 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Shamseddin Vaneli, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iago Español va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Shamseddin Vaneli hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Shamseddin Vaneli va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Iago Español va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cristianos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Muneef Al-Yafei gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kike Erauno va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Esa Alarto gairebé va marcar per a Cristianos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Chesterfield AB F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Jani Uusikoski va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 0 - 1 per a Chesterfield.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Arsenio Lobo Campos de Chesterfield va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hemmu Hamouti va entrar en el seu lloc.