Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Inter Catalunya (988070) - F.C. Drink Team (995728) » 558561406: T49/J2/VI

Liga 558561406 Información oficial sobre el partido 558561406 en Hattrick

27.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VI.303 (14621)

C.D. Dream team Alineación oficial del equipo 'C.D. Dream team' en el partido 3 - 3 Real Sporting de Gijón S.A. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.' en el partido
0 - 1 Víctor Vaquerizo (8')
0 - 2 Víctor Vaquerizo (9')
0 - 3 Illari Dorrazubi (27')
Demetrio Guexar (37') 1 - 3
Demetrio Guexar (42') 2 - 3
Demetrio Guexar (69') 3 - 3
C.D. Dream team Alineación oficial del equipo 'C.D. Dream team' en el partido 3 - 3 Real Sporting de Gijón S.A. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Dream team Alineación oficial del equipo 'C.D. Dream team' en el partido 2 - 2 Real Sporting de Gijón S.A. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Dream team

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rob Kolder va anar directament als peus de Demetrio Guexar que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 100 Minuto 42 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Demetrio Guexar. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 42 de joc, que suposava el 2 - 3.
  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): Dream va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Demetrio Guexar, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Mario Medina va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Dream va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mario Medina la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rob Kolder hauria d'haver estat gol al minut 56 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, András Hámori va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Demetrio Guexar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dream se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Alberto Zanoni va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Real Sporting de Gijón S.A.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Víctor Vaquerizo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Víctor Vaquerizo de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 9. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sporting va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Illari Dorrazubi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Horazio Buruzagi va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sporting es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Àlex Rigual que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.