Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FUENLA CITY (1586521) - Nayara Team (1430765) » 558560596: T49/J9/VI

Liga 558560596 Información oficial sobre el partido 558560596 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VI.288 (14606)

FUENLA CITY Alineación oficial del equipo 'FUENLA CITY' en el partido 0 - 1 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
0 - 1 Alcadio Duren (78')
FUENLA CITY Alineación oficial del equipo 'FUENLA CITY' en el partido 0 - 1 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FUENLA CITY Alineación oficial del equipo 'FUENLA CITY' en el partido 2 - 0 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUENLA CITY

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Óscar Ballano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Óscar Ballano del FUENLA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Simón Ordóñez va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el FUENLA va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gildas Le Corre no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baha Bensaid de FUENLA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Escandon de FUENLA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): El jugador de FUENLA Simón Ordóñez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ihabar Labari va entrar en el seu lloc.

Nayara Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Nayara va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Alcadio Duren rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Nayara van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Aday Rapallo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nayara va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alcadio Duren, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Rodrigo Mendes de Nayara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.