Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

curros city (120524) - Rayo leones (1586726) » 558559803: T49/J7/VI

Evento: 031_5 (Les botigues de l'estadi Sarriena Auzoa van fer l'agost venent paraigües als 40229 valents que no es van deixar espantar pels núvols. Després de tot, però, no va arribar a ploure. En Lazăr Tănăsie va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Arnulfs Bergmanis i Pedro Ignacio Montes.)
Evento: 020_3 (Els aficionats cantaven cançons que rimaven amb Lagun, mentre els jugadors saltaven al terreny de joc amb un 4-5-1 com a sistema tàctic.)
Evento: 021_3 (L'alineació del Lagun va ser: Dueñas - Melchor Gil, Baquero, García de Assiaín, Mosqueda - Vargas Segovia, Gorrondonea, Fuxà, González Fraguas, Balmón - Ballesta. Els onze jugadors van posar ràpidament per fer la foto de rigor.

)
Evento: 020_1 (El El Nolango va sortir al camp amb un 3-5-2 d'inici.)
Evento: 021_2 (Alineació inicial del El Nolango: Cano - Leinonen, Stenhult, Carette - Lykke, Soulier, Araki, Vianna, Gogolewski - Maffettone, Zanardi.

)
Evento: 334_2 (Els jugadors de Lagun tenien tendència a passar la pilota cap a la banda per intentar atacar des d'allà.)
Evento: 222_1 (Lagun va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop César Balmón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.)
Evento: 109_1 (L'imprevisible Carlos González Fraguas va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Paolo Zanardi va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.)
Evento: 213_4 (El Lagun va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en César Balmón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 0 - 1 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_3 (Jugadors a vestidors i una dada a les estadístiques: domini per al Lagun, amb una possessió del 57 per cent.

)
Evento: 351_3 (Amb el partit de cara, els jugadors suplents del El Nolango tenien ganes d'entrar per rematar la feina. Al minut 55 l'entrenador va decidir donar entrada a en Julian de Ligne per en Alessandro Maffettone.)
Evento: 344_3 (El Lagun va tenir una bona oportunitat d'atacar pel centre, però els jugadors van recordar les instruccions de fer-ho, sempre que es pogués, per les bandes.)
Evento: 142_5 (En Martín Melchor Gil va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...)
Evento: 122_4 (Els seguidors del Lagun contenien la respiració mentre en Martín Melchor Gil s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.)
Evento: 350_5 (Després de 70 minuts de partit, El Nolango va substituir Gilles Soulier per Zenit Vermezović, amb l'esperança de donar-li la volta al marcador.)
Evento: 350_4 (El El Nolango necessitava un parell de cames ben fresques, i després de 70 minuts en Eero Leinonen va ser substituït per en Baldiri Almirall.)
Evento: 081_3 (En Carl-Gösta Stenhult ja sabia que era l'encarregat de xutar les faltes quan en Eero Leinonen no era al camp, així que es va afanyar a repassar mentalment les jugades d'estratègia.)
Evento: 233_3 (Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos González Fraguas de Lagun va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.)
Evento: 132_4 (En César Balmón de Lagun va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.)
Evento: 511_1 (Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos González Fraguas de Lagun es va guanyar la targeta groga merescudament.)
Evento: 232_3 (Corria el minut 87 quan César Balmón de Lagun gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.)
Evento: 143_5 (El jugador Ragner Lykke de El Nolango es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.)
Evento: 132_1 (Lagun va augmentar la diferència quan Jorge García de Assiaín no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.)
Evento: 040_5 (Control per al Lagun, amb un 57 per cent de possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 041_3 (El millor jugador de Lagun va ser Óscar Ballesta. )
Evento: 042_4 (En canvi, Gabriel Vargas Segovia va fer el paper de la trista figura.)
Evento: 041_4 (El millor rendiment a les files de El Nolango el tingué clarament en Julian de Ligne.)
Evento: 042_2 (Michał Gogolewski, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 550_3 ()
Evento: 550_5 ()
Evento: 599_2 (El partit va acabar 4 - 2.)

Liga 558559803 Información oficial sobre el partido 558559803 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.274 (14592)

Lagun Artea Alineación oficial del equipo 'Lagun Artea' en el partido 4 - 2 SAN SEVERIANO C.F. Alineación oficial del equipo 'SAN SEVERIANO C.F.' en el partido
0 - 1 Paolo Zanardi (38')
Martín Melchor Gil (65') 1 - 1
Martín Melchor Gil (66') 2 - 1
César Balmón (83') 3 - 1
3 - 2 Ragner Lykke (88')
Jorge García de Assiaín (89') 4 - 2
Lagun Artea Alineación oficial del equipo 'Lagun Artea' en el partido 4 - 2 SAN SEVERIANO C.F. Alineación oficial del equipo 'SAN SEVERIANO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lagun Artea Alineación oficial del equipo 'Lagun Artea' en el partido 3 - 0 SAN SEVERIANO C.F. Alineación oficial del equipo 'SAN SEVERIANO C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lagun Artea

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Carlos González Fraguas va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Paolo Zanardi va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Martín Melchor Gil va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lagun contenien la respiració mentre en Martín Melchor Gil s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En César Balmón de Lagun va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Lagun va augmentar la diferència quan Jorge García de Assiaín no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Lagun va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop César Balmón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Lagun va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en César Balmón la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos González Fraguas de Lagun va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan César Balmón de Lagun gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos González Fraguas de Lagun es va guanyar la targeta groga merescudament.

SAN SEVERIANO C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ragner Lykke de El Nolango es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.