Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martyrs Club (1434553) - natillas frescas (1337633) » 558555821: T49/J5/VI

Liga 558555821 Información oficial sobre el partido 558555821 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VI.203 (14521)

Atletiko Tikismikis Alineación oficial del equipo 'Atletiko Tikismikis' en el partido 4 - 0 natillas frescas Alineación oficial del equipo 'natillas frescas' en el partido
Lautaro Jaime (19') 1 - 0
Máté Golda (31') 2 - 0
Pere Salgot (69') 3 - 0
Pere Salgot (71') 4 - 0
Atletiko Tikismikis Alineación oficial del equipo 'Atletiko Tikismikis' en el partido 4 - 0 natillas frescas Alineación oficial del equipo 'natillas frescas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletiko Tikismikis Alineación oficial del equipo 'Atletiko Tikismikis' en el partido 0 - 1 natillas frescas Alineación oficial del equipo 'natillas frescas' en el partido
Tiene mucha potra 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletiko Tikismikis

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Tikismikis. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Lautaro Jaime va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tikismikis. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Máté Golda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tikismikis el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pere Salgot va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tikismikis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pere Salgot progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): El Tikismikis va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pere Salgot la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marc-Alexander Stifter, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Pere Salgot de Tikismikis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Çağatay Türeli va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Telémaco Acevedo do Río.
  • 092 Minuto 53 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 53 va fer que Marc-Alexander Stifter de Tikismikis hagués d'abandonar el terreny de joc. Jessy Doguet va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

natillas frescas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilles Lopes de natillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wibert Devarwaere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Pavel Fedorochev es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Benjamin Boulet.