Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Korobskura Soccer (434262) - CD San Lorenzo Legends (771892) » 558552730: T49/J3/VI

Liga 558552730 Información oficial sobre el partido 558552730 en Hattrick

05.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VI.148 (14466)

Relajado Alineación oficial del equipo 'Relajado' en el partido 1 - 7 CD Ramón y Cajal Alineación oficial del equipo 'CD Ramón y Cajal' en el partido
0 - 1 Loutfi Yahia (10')
0 - 2 Víctor Bengoechea (23')
0 - 3 Paco Sierra (32')
0 - 4 Jorge Arasa de Miguel (40')
0 - 5 Loutfi Yahia (50')
Tobi Jambor (51') 1 - 5
1 - 6 Alexandru-Daniel Gavriluţ (62')
1 - 7 Rafael Zubillaga (75')
Relajado Alineación oficial del equipo 'Relajado' en el partido 1 - 7 CD Ramón y Cajal Alineación oficial del equipo 'CD Ramón y Cajal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Relajado Alineación oficial del equipo 'Relajado' en el partido 1 - 0 CD Ramón y Cajal Alineación oficial del equipo 'CD Ramón y Cajal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relajado

Goles Goles

  • 109 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Jan Fryś se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Loutfi Yahia que va anotar el 0 - 1 per a Ramón sense cap impediment.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 51 en Bouziane Touijar va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Tobi Jambor podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 5 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Luis Landaluce Ugarte va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 31 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Peter Inheiden va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Leonardo Porto, de Relajado, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Tobi Jambor el va substituir.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Delfín Biasatti ocupà el lloc d'en Massimiliano Taraschi al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Relajado quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

CD Ramón y Cajal

Goles Goles

  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, Ramón va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Bengoechea, amb un xut sec des de la dreta.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Paco Sierra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jorge Arasa de Miguel va augmentar l'avantatge de Ramón a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al 50 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ramón augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Loutfi Yahia es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alexandru-Daniel Gavriluţ de Ramón va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 6 al marcador.
  • 186 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Ramón amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Rafael Zubillaga, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 7 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Ramón van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Jorge Arasa de Miguel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexandru-Daniel Gavriluţ de Ramón es va guanyar la targeta groga merescudament.