Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebels Athletic (1579094) - Los Planetas CF (995525) » 558552688: T49/J7/VI

Liga 558552688 Información oficial sobre el partido 558552688 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.147 (14465)

Rebels Athletic Alineación oficial del equipo 'Rebels Athletic' en el partido 1 - 0 Los Planetas CF Alineación oficial del equipo 'Los Planetas CF' en el partido
Juan Pedro Gómez de Ontiveros (41') 1 - 0
Rebels Athletic Alineación oficial del equipo 'Rebels Athletic' en el partido 1 - 0 Los Planetas CF Alineación oficial del equipo 'Los Planetas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rebels Athletic Alineación oficial del equipo 'Rebels Athletic' en el partido 0 - 1 Los Planetas CF Alineación oficial del equipo 'Los Planetas CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebels Athletic

Goles Goles

  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Athletic va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Juan Pedro Gómez de Ontiveros, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En David Matthäus Heintze va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Cardil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Luis Sanz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 82, però Lewis Finn va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Andrei-Valentin Enache de Athletic va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Campabadal va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Ricardo Leguina de Athletic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xavier Buïgues va prendre el seu rol al minut 83.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Hendrik Oswald va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Los Planetas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): John Zancan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Mogens Halling va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Guillermo Hess Araya que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Mogens Halling se sentia fresc com una rosa.