Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. LORCA (122814) - dopaillos (485947) » 558549780: T49/J7/VI

Liga 558549780 Información oficial sobre el partido 558549780 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.95 (14413)

U.D. LORCA Alineación oficial del equipo 'U.D. LORCA' en el partido 4 - 2 Kiu Team Alineación oficial del equipo 'Kiu Team' en el partido
0 - 1 Miguel Fontrubia (2')
Antonio Montemayor (21') 1 - 1
Julio Mingo-Revulgo (31') 2 - 1
Julio Mingo-Revulgo (62') 3 - 1
3 - 2 János Szenczi (68')
Antonio Montemayor (74') 4 - 2
U.D. LORCA Alineación oficial del equipo 'U.D. LORCA' en el partido 4 - 2 Kiu Team Alineación oficial del equipo 'Kiu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. LORCA Alineación oficial del equipo 'U.D. LORCA' en el partido 0 - 2 Kiu Team Alineación oficial del equipo 'Kiu Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. LORCA

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de LORCA va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Antonio Montemayor, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): LORCA prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Julio Mingo-Revulgo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julio Mingo-Revulgo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Montemayor va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de LORCA i marcant el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LORCA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco de Paula Tejera va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Mingo-Revulgo de LORCA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Sergio Iriso.

Kiu Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Miguel Fontrubia va posar els visitants Team per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Issam Béhi va anar directament als peus de János Szenczi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Després de 3 minuts, Ndiaya Diop va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Domiku Latsagabazter va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miguel Fontrubia es va quedar sol davant del porter, al minut 20. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Team va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Gergő Félix va quedar-se sol davant el porter Domiku Latsagabazter, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Samuel Coll va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Oriol Sanfèlix.