Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARCELONI FC (433685) - Tubalcas S.A.D. (492317) » 558548440: T49/J7/VI

Liga 558548440 Información oficial sobre el partido 558548440 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.71 (14389)

BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido 2 - 0 Tubalcas S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Tubalcas S.A.D.' en el partido
Avelino Refojos (12') 1 - 0
Kacper Buliński (18') 2 - 0
BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido 2 - 0 Tubalcas S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Tubalcas S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido 0 - 1 Tubalcas S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Tubalcas S.A.D.' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARCELONI FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de BARCELONI amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Avelino Refojos, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Kacper Buliński va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BARCELONI i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARCELONI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Avelino Refojos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BARCELONI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jens Rønde, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): BARCELONI va fer una substitució al minut 10. Aldo Maria Desiato va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Håkan Magnusson.

Tubalcas S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Nicolás Gargallo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Vicente Valdemoro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de José Vicente Valdemoro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Antonio Ingunza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Tubalcas van pujar a rematar. Però en Senén Vales la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Passats 61 minuts de joc, en Gheorghe-Daniel Gogonea de Tubalcas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.