Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARCELONI FC (433685) - Racing de Somo (435080) » 558548419: T49/J3/VI

Liga 558548419 Información oficial sobre el partido 558548419 en Hattrick

05.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VI.71 (14389)

BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido 1 - 1 Coqueteam Alineación oficial del equipo 'Coqueteam' en el partido
0 - 1 Óscar Sanz (11')
Xavier Pidemunt (23') 1 - 1
BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido 1 - 1 Coqueteam Alineación oficial del equipo 'Coqueteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido 0 - 1 Coqueteam Alineación oficial del equipo 'Coqueteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARCELONI FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Xavier Pidemunt facilitava les coses al BARCELONI amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Paweł Kieć va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BARCELONI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xavier Pidemunt va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BARCELONI va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Håkan Magnusson, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Jens Rønde es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Håkan Magnusson.

Coqueteam

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Ufuk Cırık va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Óscar Sanz, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 21 (Ocasión de falta): José Vicente Valdemoro va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Óscar Sanz que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Abdelalim Essanaani, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): C-team va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Vicente Valdemoro va desviar el xut final de Luis Font després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Es duien 64 minuts de partit jugats quan Ufuk Cırık va estar a punt de posar per davant a C-team amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Vicente Valdemoro va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rubén Darío Piacenzi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.