Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bikini Bottom F.C (122088) - Villaviciosa de la Ribera C.F (310848) » 558547182: T49/J3/VI

Liga 558547182 Información oficial sobre el partido 558547182 en Hattrick

05.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VI.49 (14367)

U.G.L Internacional Alineación oficial del equipo 'U.G.L Internacional' en el partido 4 - 3 ghost_shadows Alineación oficial del equipo 'ghost_shadows' en el partido
Zebulón Coronado (9') 1 - 0
Zenobiusz Bartoszewski (18') 2 - 0
Zouheir Abdel Sater (24') 3 - 0
3 - 1 César Ercilla (60')
3 - 2 David Willoughby (61')
3 - 3 Julián Alberto Vergara (66')
Zenobiusz Bartoszewski (73') 4 - 3
U.G.L Internacional Alineación oficial del equipo 'U.G.L Internacional' en el partido 4 - 3 ghost_shadows Alineación oficial del equipo 'ghost_shadows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.G.L Internacional Alineación oficial del equipo 'U.G.L Internacional' en el partido 2 - 0 ghost_shadows Alineación oficial del equipo 'ghost_shadows' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.G.L Internacional

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Internacional contenien la respiració mentre en Zebulón Coronado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Internacional va augmentar la diferència quan Zenobiusz Bartoszewski no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Zouheir Abdel Sater de Internacional va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Internacional, atacant per l'esquerra al minut 73, va aprofitar el magnífic llançament de Zenobiusz Bartoszewski per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Gillué al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zouheir Abdel Sater va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Zouheir Abdel Sater va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Internacional a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jordan Cameron va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Internacional va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zenobiusz Bartoszewski en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Gillué, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Kars van Meekeren de Internacional va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ghost_shadows

Goles Goles

  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, César Ercilla va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per ghost_shadows en aconseguir el 3 - 1.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ghost_shadows va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Willoughby va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ghost_shadows van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Julián Alberto Vergara.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Carlos Atienza de ghost_shadows la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Jorge Carlos Atienza ocupà el lloc d'en Daniel Castellroig al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de ghost_shadows quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.