Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hatrrik FC (1436455) - Hermañaz Fc (1366249) » 558544807: T49/J10/VI

Liga 558544807 Información oficial sobre el partido 558544807 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VI.6 (14324)

Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido 0 - 3 Toki was here Alineación oficial del equipo 'Toki was here' en el partido
0 - 1 Patryk Pasiewicz (8')
0 - 2 Alberto Valencia (23')
0 - 3 Øyvind Iversen (89')
Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido 0 - 3 Toki was here Alineación oficial del equipo 'Toki was here' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido 2 - 0 Toki was here Alineación oficial del equipo 'Toki was here' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Ajax

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Roberto Silos Millán hauria d'haver estat gol al minut 12 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Hidacio Cabeiro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Black va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adri De Schijnkel va sortir per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Urki Urriño va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hidacio Cabeiro de Black va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vlad Popovici de Black amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Matyáš Krauz de Black va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Recadero Vidal va prendre el seu rol al minut 20.

Toki was here

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Dmitry Naumenko va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Toki, Patryk Pasiewicz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alberto Valencia de Toki va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Toki va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Øyvind Iversen la va transformar en el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 7 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 7 la va desaprofitar Øyvind Iversen de Toki, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Toki van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Dmitry Naumenko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 17 minuts, el Toki va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Toki va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Alexy Âme va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eddy Passey de Toki es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Eddy Passey va sortir coix del terreny de joc, substituït per Nicolás del Amo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.