Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Rocoso Pipoche (1338841) - MURCIA C.F. (122536) » 558543562: T49/J7/V

Liga 558543562 Información oficial sobre el partido 558543562 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / V.240 (5755)

AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 1 - 0 MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido
Adam Mądrzak (20') 1 - 0
AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 1 - 0 MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 1 - 1 MURCIA C.F. Alineación oficial del equipo 'MURCIA C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Rocoso Pipoche

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Pipoche s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Adam Mądrzak per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Adam Mądrzak arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Hubert Pepino de Pipoche gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pipoche puguin veure en Andrej Hrančo jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Lauri Lumiaho el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

MURCIA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Nikos Zacharioudakis va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Andrej Hrančo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gaskon Barkus des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 49 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Aridami Taviel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hans Salverda va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alex Oianederra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Ander Guerrero va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lauri Lumiaho va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de MURCIA, en Alex Oianederra, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.