Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Logrosa (795660) - malaganeverwalkalone (1588110) » 558541898: T49/J10/V

Liga 558541898 Información oficial sobre el partido 558541898 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / V.210 (5723)

c.d.chicarros Alineación oficial del equipo 'c.d.chicarros' en el partido 4 - 1 malaganeverwalkalone Alineación oficial del equipo 'malaganeverwalkalone' en el partido
Julien Da Silva (40') 1 - 0
Acaimo Relinque (52') 2 - 0
Julien Da Silva (56') 3 - 0
3 - 1 Umberto Palombi (70')
Acaimo Relinque (83') 4 - 1
c.d.chicarros Alineación oficial del equipo 'c.d.chicarros' en el partido 4 - 1 malaganeverwalkalone Alineación oficial del equipo 'malaganeverwalkalone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.d.chicarros Alineación oficial del equipo 'c.d.chicarros' en el partido 2 - 0 malaganeverwalkalone Alineación oficial del equipo 'malaganeverwalkalone' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.d.chicarros

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): c.d.chicarros va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Julien Da Silva va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 52, en Aruma Totin del c.d.chicarros va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Acaimo Relinque que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Julien Da Silva va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de c.d.chicarros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Acaimo Relinque progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Vittorio Fornaini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de c.d.chicarros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Olaf Mayrhuber va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Acaimo Relinque arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Honorio Sáenz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de c.d.chicarros Marcos Moreno va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jovan Radonjić va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Aruma Totin, que no va rendir al seu nivell habitual.

malaganeverwalkalone

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de malaganeverwalkalon va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Umberto Palombi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del malaganeverwalkalon sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis From, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El malaganeverwalkalon va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Heriberto Riobó va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis From de malaganeverwalkalon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Umberto Palombi semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.