Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Birreta (434703) - Hospitalet Silent (492727) » 558540953: T49/J13/V

Liga 558540953 Información oficial sobre el partido 558540953 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / V.193 (5706)

La Birreta Alineación oficial del equipo 'La Birreta' en el partido 0 - 1 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
0 - 1 Servando Trillo (81')
La Birreta Alineación oficial del equipo 'La Birreta' en el partido 0 - 1 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Birreta Alineación oficial del equipo 'La Birreta' en el partido 2 - 2 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Birreta

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arístides Polit va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Óscar Torres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en João Gabriel Lobo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arístides Polit.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Arístides Polit va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Birreta va fer una substitució al minut 69. Daniele Tambini va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafael Villaruel.

Hospitalet Silent

Goles Goles

  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Servando Trillo va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Alberto Cuadros de Silent, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Silent va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Disorna, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zain Goiarte de Silent es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zain Goiarte va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Silent va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pepe Romero Gutiérrez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alberto Cuadros no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.