Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Renegados F.C (490166) - PSV Gandia (772944) » 558539827: T49/J10/V

Liga 558539827 Información oficial sobre el partido 558539827 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / V.173 (5686)

Tuercebotas forever Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas forever' en el partido 2 - 2 Turra City Alineación oficial del equipo 'Turra City' en el partido
0 - 1 Niccolò Casati (27')
Valerio Ruffoli (38') 1 - 1
Filippus Demedts (61') 2 - 1
2 - 2 Jorge Villa Calzadilla (77')
Tuercebotas forever Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas forever' en el partido 2 - 2 Turra City Alineación oficial del equipo 'Turra City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tuercebotas forever Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas forever' en el partido 2 - 0 Turra City Alineación oficial del equipo 'Turra City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuercebotas forever

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Valerio Ruffoli s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Tuercebotas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 61 Filippus Demedts va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Ferrer Sax va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Javier Jaramillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 214 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Davor Školjarev quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Tuercebotas! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Valerio Ruffoli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tuercebotas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Tuercebotas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Ferrer Sax, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Filippus Demedts va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Turra City

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Davor Školjarev no va poder aturar Niccolò Casati de Turra, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 27 el 0 - 1.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Villa Calzadilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Turra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Niccolò Casati, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bolesław Flok de Turra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Bolesław Flok de Turra es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.