Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sainvi (122266) - L'altre equip d'Hortsavinyà (441252) » 558537520: T49/J8/V

Liga 558537520 Información oficial sobre el partido 558537520 en Hattrick

09.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / V.132 (5645)

Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 3 - 2 L'altre equip d'Hortsavinyà Alineación oficial del equipo 'L'altre equip d'Hortsavinyà' en el partido
Aymeric 'Tito' Vincent (44') 1 - 0
Chamel Osewoudt (59') 2 - 0
2 - 1 Francis Burbidge (85')
Aymeric 'Tito' Vincent (86') 3 - 1
3 - 2 Oscar Lorenzo Faina (87')
Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 3 - 2 L'altre equip d'Hortsavinyà Alineación oficial del equipo 'L'altre equip d'Hortsavinyà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 3 - 1 L'altre equip d'Hortsavinyà Alineación oficial del equipo 'L'altre equip d'Hortsavinyà' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sainvi

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En Nicolás 'Chelín' Cardozo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Aymeric 'Tito' Vincent la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Agustín 'Yustin' Gómez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Chamel Osewoudt que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sainvi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aymeric 'Tito' Vincent progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Raúl Elosegui va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Agustín 'Yustin' Gómez, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Chamel Osewoudt per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Valdemar Gall va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Agustín 'Yustin' Gómez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nicolás 'Chelín' Cardozo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aymeric 'Tito' Vincent de Sainvi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

L'altre equip d'Hortsavinyà

Goles Goles

  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Francis Burbidge va significar el 2 - 1 al minut 85.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 87, el jugador visitant Oscar Lorenzo Faina va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Oscar Lorenzo Faina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aker 'David' Orakçıoğlu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Jonas Larsson va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aker 'David' Orakçıoğlu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Jonas Larsson quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Aker 'David' Orakçıoğlu va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.