Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jugoplastika Split (1586133) - Atlético Drakulya (492369) » 558537251: T49/J6/V

Liga 558537251 Información oficial sobre el partido 558537251 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / V.127 (5640)

Jugoplastika Split Alineación oficial del equipo 'Jugoplastika Split' en el partido 2 - 4 Atletini Madridini Alineación oficial del equipo 'Atletini Madridini' en el partido
0 - 1 Simon Giesbergen (3')
Senín Cunchas (36') 1 - 1
1 - 2 Andi Oiharbil (39')
1 - 3 Vilis Čeglikas (50')
Domenik Bose (77') 2 - 3
2 - 4 Celal Gözem (85')
Jugoplastika Split Alineación oficial del equipo 'Jugoplastika Split' en el partido 2 - 4 Atletini Madridini Alineación oficial del equipo 'Atletini Madridini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jugoplastika Split Alineación oficial del equipo 'Jugoplastika Split' en el partido 2 - 2 Atletini Madridini Alineación oficial del equipo 'Atletini Madridini' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 20,0 % 54,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jugoplastika Split

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Senín Cunchas de Jugoplastika empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Domenik Bose trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pekka Pries hauria d'haver estat gol al minut 49 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al 62, Herbert Preis-Blaschke hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Josep Xavier del Clot. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Herbert Preis-Blaschke de Jugoplastika va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan Víctor Rocasolano des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herbert Preis-Blaschke de Jugoplastika amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Senín Cunchas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38 de partit, el jugador Luis Celayarán de Jugoplastika es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Atletini Madridini

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atletini va ser finalitzada des de l'esquerra per Simon Giesbergen al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Atletini agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andi Oiharbil amb mestria.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vilis Čeglikas de Atletini va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Celal Gözem, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vilis Čeglikas va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Simon Giesbergen, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletini van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vilis Čeglikas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Yakir Sevilia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ramon Àngel Galmés.