Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jojoba guys (1434949) - Balleneros FC (1436294) » 558535385: T49/J6/V

Liga 558535385 Información oficial sobre el partido 558535385 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / V.94 (5607)

Jojoba guys Alineación oficial del equipo 'Jojoba guys' en el partido 3 - 1 canarisoy Alineación oficial del equipo 'canarisoy' en el partido
Anselmo Casula (20') 1 - 0
David Torres (34') 2 - 0
Jaume Picanyol (58') 3 - 0
3 - 1 Gabin Amutxastegi (66')
Jojoba guys Alineación oficial del equipo 'Jojoba guys' en el partido 3 - 1 canarisoy Alineación oficial del equipo 'canarisoy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jojoba guys Alineación oficial del equipo 'Jojoba guys' en el partido 3 - 0 canarisoy Alineación oficial del equipo 'canarisoy' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jojoba guys

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Anselmo Casula, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Jojoba va aconseguir el 2 - 0 quan David Torres va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jojoba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaume Picanyol va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): George Farmazon hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Babil Beraetxe havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jaume Picanyol per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesper Blommaert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ganeroitz Altzate va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Ganeroitz Altzate una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Jesper Blommaert va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Tomé de Jojoba va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

canarisoy

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Valentin Grave va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de canarisoy, Gabin Amutxastegi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alexandre Masoliver la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de canarisoy havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): canarisoy va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Yiorgos Chatziandreou va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Geoffrey Barnsather de canarisoy va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Víctor Sarmiento va prendre el seu rol al minut 29.