Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Puerto Moral (988104) - AREAS FS. (1416268) » 558535339: T49/J9/V

Liga 558535339 Información oficial sobre el partido 558535339 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / V.93 (5606)

monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 6 - 0 AREAS FS. Alineación oficial del equipo 'AREAS FS.' en el partido
Fortunato Bruscia (8') 1 - 0
Dean Gavrieli (30') 2 - 0
Max Wiedmann (49') 3 - 0
Dean Gavrieli (77') 4 - 0
Foppe Dekkers (78') 5 - 0
David Zedníček (80') 6 - 0
monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 6 - 0 AREAS FS. Alineación oficial del equipo 'AREAS FS.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
monguis Alineación oficial del equipo 'monguis' en el partido 7 - 0 AREAS FS. Alineación oficial del equipo 'AREAS FS.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monguis

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fortunato Bruscia, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, monguis va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dean Gavrieli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Max Wiedmann va incrementar l'avantatge de monguis amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): monguis va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Dean Gavrieli. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Foppe Dekkers va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Foppe Dekkers va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on David Zedníček la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AREAS. La jugada d'estratègia del monguis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sami Okdemir va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del monguis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Generoso Erba, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): David Zedníček una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Erik Holpainen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El monguis ho intentava per la dreta per mitjà de Max Wiedmann, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Zedníček es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Max Wiedmann de monguis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Ángel Omeñaca va prendre el seu rol al minut 88.

AREAS FS.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sami Okdemir van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jacint Aubareda a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Jacint Aubareda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.