Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suevos (1435005) - ROMPEBOTAS F.C (796516) » 558532790: T49/J1/V

Liga 558532790 Información oficial sobre el partido 558532790 en Hattrick

20.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / V.48 (5561)

Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido 2 - 2 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
Rasmus Goecke (29') 1 - 0
Ernesto Vuelvetoros (35') 2 - 0
2 - 1 Abdedaim Bensebbou (36')
2 - 2 Sergio González Guezno (47')
Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido 2 - 2 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido 2 - 2 ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suevos

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Suevos, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Rasmus Goecke per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rasmus Goecke va anar a parar al cap de Ernesto Vuelvetoros que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Suevos el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Ernesto Vuelvetoros va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Suevos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Suevos, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Mike Nørskov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Suevos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Àlex Bellot va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Nicolás Alperi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Suevos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Suevos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernesto Vuelvetoros en un 1 contra 1 amb el porter Lutfi Jashari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

ROMPEBOTAS F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats de ROMPEBOTAS van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Abdedaim Bensebbou va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 47, en Miloš Pešić del ROMPEBOTAS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Sergio González Guezno que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Răzvan-Mihai Lupaşcu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ROMPEBOTAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio González Guezno, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): ROMPEBOTAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dragoş Mihăescu va desviar el xut final de Alfredo Munarriz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Sergio González Guezno, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 82 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miloš Pešić de ROMPEBOTAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.