Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCMambo (794443) - Corazón de Melón y Boquita de Piñón (313977) » 558528238: T49/J11/IV

Liga 558528238 Información oficial sobre el partido 558528238 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IV.30 (3453)

Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 4 - 0 Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido
Humbertinho Breves (15') 1 - 0
Artitz Orendiain (28') 2 - 0
Dustin Pauli-Pitschetsrieder (59') 3 - 0
Christian Bøgeskov (87') 4 - 0
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 4 - 0 Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 3 - 0 Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Humbertinho Breves de Leitus, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Andriy Zaychuk va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Leitus, Artitz Orendiain, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Leitus va aconseguir el 3 - 0 quan Dustin Pauli-Pitschetsrieder va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Leitus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Christian Bøgeskov va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrea Tavecchio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Toni Vaida va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Humbertinho Breves va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dustin Pauli-Pitschetsrieder va entorpir al marcador d'en Artitz Orendiain per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dustin Pauli-Pitschetsrieder. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Tavecchio de Leitus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Elric Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Warriors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio 'Warrior' del Pinar va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tadeu Chantado de Warriors es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Warriors es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mario Merino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Quim Devant al camp.