Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solpark Friki Club (118437) - TGLSpain11 (777327) » 556021842: T49/R1

Copa 556021842 Información oficial sobre el partido 556021842 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

FaRLoPeRoS F.A Alineación oficial del equipo 'FaRLoPeRoS F.A' en el partido 6 - 3 Mtek Alineación oficial del equipo 'Mtek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FaRLoPeRoS F.A Alineación oficial del equipo 'FaRLoPeRoS F.A' en el partido 7 - 1 Mtek Alineación oficial del equipo 'Mtek' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FaRLoPeRoS F.A

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del FaRLoPeRoS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Francisco Brea, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 71, Kornel IJzendoorn de FaRLoPeRoS empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Mario Zipoli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. FaRLoPeRoS es posava per davant!
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): FaRLoPeRoS s'avançava al marcador al minut 92, després d'un rebot que va caçar en Luis Carrasco per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 98 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FaRLoPeRoS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Francisco Brea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 133 Minuto 102 (Gol por la derecha): FaRLoPeRoS va aconseguir el 6 - 3 quan Juan Francisco Brea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Óscar Bermúdez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Juan Francisco Brea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jonas Carlsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Kornel IJzendoorn probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Mtek

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giovanni Scano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Alfonso Bastiaanse va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mtek.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Péter Potemkin, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 101 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Hadrián Torres van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Giovanni Scano a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Alfonso Rosales es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jonas Carlsson.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Giovanni Scano ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.