Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ramuses (993109) - DesdeElSofa (1600301) » 556021828: T49/R1

Copa 556021828 Información oficial sobre el partido 556021828 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

ramuses Alineación oficial del equipo 'ramuses' en el partido 5 - 2 DesdeElSofa Alineación oficial del equipo 'DesdeElSofa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ramuses Alineación oficial del equipo 'ramuses' en el partido 2 - 0 DesdeElSofa Alineación oficial del equipo 'DesdeElSofa' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ramuses

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, ramuses aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Frank Berchem va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gniewosz Pszeniczka va treure un córner llarg cap al segon pal que en Quique Urtaran, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): ramuses va augmentar la diferència quan Marcos Repollés no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ramuses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Remigiusz Grzeczka progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ramuses pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaume Alberola va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Jonathan Viamonte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Gniewosz Pszeniczka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Germán Molina va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Quique Urtaran de ramuses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DesdeElSofa

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Kepa Larrañegi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, DesdeElSofa, al minut 11. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Enrico Bellucci arribés a peus de Jaime Leca, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a DesdeElSofa el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DesdeElSofa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vicente Valiente Mariscal, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Kepa Larrañegi de DesdeElSofa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66 de partit, Kepa Larrañegi de DesdeElSofa va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): DesdeElSofa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juha Keski-Korpi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Falko Rußhütte al camp.