Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pepeluyo (1415391) - Deportivo Patricio C.F. (991599) » 556021739: T49/R1

Copa 556021739 Información oficial sobre el partido 556021739 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

pepeluyo Alineación oficial del equipo 'pepeluyo' en el partido 4 - 3 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pepeluyo Alineación oficial del equipo 'pepeluyo' en el partido 5 - 1 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepeluyo

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): pepeluyo s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Iván Canel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): pepeluyo prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Jerzy Koczwara va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jerzy Koczwara, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Georgi Levakov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de pepeluyo.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Norbert Báthory. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Anastazy Staśny després que el jugador de pepeluyo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Deportivo Patricio C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Felice Ardatana marqués l'empat. Al minut 16 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Behdad Parizad per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 52 minuts Svein Langåker va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Gerardo Buenavida en un penal llençat per en Felice Ardatana va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Behdad Parizad per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 80, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Behdad Parizad es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lautaro Araya de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Deportivo va fer una substitució al minut 37. Klaas Zuylen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Iñigo Mamia.