Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ipagrum FC (1597863) - Atlético de Vicar (1420019) » 556021045: T49/R1

Copa 556021045 Información oficial sobre el partido 556021045 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

chamanesteam Alineación oficial del equipo 'chamanesteam' en el partido 2 - 3 muntanyasport Alineación oficial del equipo 'muntanyasport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
chamanesteam Alineación oficial del equipo 'chamanesteam' en el partido 1 - 5 muntanyasport Alineación oficial del equipo 'muntanyasport' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chamanesteam

Goles Goles

  • 102 Minuto 48 (Gol por la izquierda): chamanesteam va reduir el marcador al minut 48 a 1 - 2 quan Jordie Barcroft va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Mauro Jiménez Mieres s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): chamanesteam va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Marcel Idoyeta no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Casper Horn hauria d'haver estat gol al minut 51 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Lorand Sascău marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Duccio Bimbati que va xutar a fora per molt poc.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Milan Hanusek tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Diego de chamanesteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Livio Aisa no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Duccio Bimbati.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Livio Aisa estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Rafael Diego, que no va rendir al seu nivell habitual.

muntanyasport

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Germano Antas de muntanyasport va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a muntanyasport augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio López Melgarejo es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Alejandro Lagos Mellado va pentinar un córner cap al segon pal que Diego Almeyda va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Jorge Marín Duro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Barberà, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): muntanyasport va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Barberà va desviar el xut final de Mauro Rico després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Almeyda de muntanyasport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Dragoş Măsălar de muntanyasport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Lagos Mellado.