Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallorca Paramés (796354) - Madrona FC (1436799) » 556020971: T49/R1

Copa 556020971 Información oficial sobre el partido 556020971 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

Pijamontes Alineación oficial del equipo 'Pijamontes' en el partido 1 - 0 Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pijamontes Alineación oficial del equipo 'Pijamontes' en el partido 2 - 0 Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pijamontes

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 29, indicava inequívocament que en Avshalom Chalfon va saber trobar la xarxa rival. Pijams desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Pijams va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 叶 (Ye) 庭汉 (Tinghan) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Carlo Negrini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Velizar Dinov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Negrini de Pijams es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): En José Ramón Rodríguez ocupà el lloc d'en Pedro Hipólito Iorio al 57 minuts, dos minuts després que el jugador de Pijams quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Madrona FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Madrona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piercarlo Coccia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Madrona van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Piercarlo Coccia des de l'esquerra va sortir desviat.