Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tiranos FC (1581183) - Panko (1432608) » 556020841: T49/R1

Copa 556020841 Información oficial sobre el partido 556020841 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

LaValldanTeam Alineación oficial del equipo 'LaValldanTeam' en el partido 1 - 2 C.D.Toralense Alineación oficial del equipo 'C.D.Toralense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LaValldanTeam Alineación oficial del equipo 'LaValldanTeam' en el partido 1 - 1 C.D.Toralense Alineación oficial del equipo 'C.D.Toralense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaValldanTeam

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LaValldanTeam contenien la respiració mentre en Florin Bona s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): LaValldanTeam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florin Bona ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a LaValldanTeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Florin Bona, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a LaValldanTeam va estar a punt d'arribar en un córner. En Ignacio Pla va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Al minut 2, Javier Hijero de LaValldanTeam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): Raúl Amores va sortir coix del terreny de joc, substituït per Vilis Kauliņš. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

C.D.Toralense

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Gebbert Stoy va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 83, quan Valter Afonso va posar els visitants C.D.Toralense per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de C.D.Toralense van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 28 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Benjamin Stauder, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Efisio D'Ambrosio de C.D.Toralense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.