Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. Atlético de Albacete (487160) - CE SABADELL FC SAD (796935) » 556020283: T49/R1

Copa 556020283 Información oficial sobre el partido 556020283 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

Mataditos F.C Alineación oficial del equipo 'Mataditos F.C' en el partido 1 - 0 Flamante FC Alineación oficial del equipo 'Flamante FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mataditos F.C Alineación oficial del equipo 'Mataditos F.C' en el partido 0 - 1 Flamante FC Alineación oficial del equipo 'Flamante FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataditos F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en Heimko Schön la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Txomin Egumendi que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mataditos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Salazar va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Mataditos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Txomin Egumendi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mataditos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ofek Samun, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Jesús Mariñas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Mataditos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Flamante FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 60 minuts de joc, Josep Maria Faner semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ernesto Peña Bermudo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Garrido Ochando de Flamante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Ricardo Galbete de Flamante es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.