Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Hispaniaa (1598095) - SPOT (436479) » 556019773: T49/R1

Copa 556019773 Información oficial sobre el partido 556019773 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

can sado f.c. Alineación oficial del equipo 'can sado f.c.' en el partido 2 - 3 SPOT Alineación oficial del equipo 'SPOT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
can sado f.c. Alineación oficial del equipo 'can sado f.c.' en el partido 1 - 1 SPOT Alineación oficial del equipo 'SPOT' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,2 % 29,5 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

can sado f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Rodrigo Assini va donar a sado un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ákos Antal.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ákos Antal de sado per doble groga al minut 44.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57, Rodolfo Mallqui de sado va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hans Uddström de sado es va emportar una amonestació al minut 102 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dmitriy Soldatenko de sado anava molt fort i col·locat però Maik Lanver no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de sado José Luis Loustau va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de sado Hans Uddström va intentar enganyar Maik Lanver amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de sado, Rodrigo Assini, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de sado Iso Rose va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

SPOT

Goles Goles

  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Marian Balcerczyk va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Pedro Ignacio 'Genio' Solís gairebé marca per a SPOT al minut 40 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): SPOT van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Thomas Hitzlsperger des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): David Cola per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Roman Pałuba va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iso Rose, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David García-Gallego de SPOT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Maik Lanver va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de SPOT es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Marian Balcerczyk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a SPOT.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Roman Pałuba, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Iso Rose va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SPOT i 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat David Cola xutant per a SPOT va fer anar la pilota just on la volia, però Iso Rose, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SPOT David García-Gallego va intentar enganyar Iso Rose amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alfonso Anaut va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.