Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cp.carbayu (1460036) - U.E. Nona (1431943) » 556019585: T49/R1

Copa 556019585 Información oficial sobre el partido 556019585 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

cp.carbayu Alineación oficial del equipo 'cp.carbayu' en el partido 5 - 3 Seleccion Granadina Alineación oficial del equipo 'Seleccion Granadina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cp.carbayu Alineación oficial del equipo 'cp.carbayu' en el partido 1 - 1 Seleccion Granadina Alineación oficial del equipo 'Seleccion Granadina' en el partido
Tiene mucha potra 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,5 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cp.carbayu

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Zlatan Bjelopetrović, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El cp.carbayu ho intentava per la dreta per mitjà de Matej Bizant, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Estebo Abeixón va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): cp.carbayu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zlatan Bjelopetrović ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Pedro Jiménez de cp.carbayu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Walter Lechner en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Zlatan Bjelopetrović va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Estebo Abeixón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a cp.carbayu.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de cp.carbayu Tristán Cambeses va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de cp.carbayu Matej Bizant no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Walter Lechner es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.

Seleccion Granadina

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 80 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Severīns Trankalis.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Cosme Mole va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lucián Garre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Elia Festorazzi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Lucas Le Mentec va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Donato Di Majo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Manuel Turillo no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 95 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Elia Festorazzi ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Seleccion, Jannik Berleb, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Claudi Bosch de Seleccion va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Josep Andreu Garrigós de Seleccion va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Manuel Turillo xutant per a Seleccion va fer anar la pilota just on la volia, però Lucián Garre, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.