Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-38167395) - VAN DE BANDA (489097) » 556016237: T49/R1

Copa 556016237 Información oficial sobre el partido 556016237 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

VAN DE BANDA

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BANDA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jaime Ayoví va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Luis Besteiro de BANDA va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company César Augusto Nempeque que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Jaime Ayoví va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 0 - 3 per a BANDA.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En César Augusto Nempeque va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a BANDA l'avantatge per 0 - 5. Daniel de la Riva en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Jaime Ayoví des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Josué Eguarás va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 7 al minut 82.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Daniel de la Riva va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 8 al marcador per a BANDA.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en César Augusto Nempeque va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Daniel de la Riva va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hachem Qamar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Martin Karkbrede va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Karsten Preckur, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BANDA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Antonio Guereta.