Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BIO Hesperides CF 2 (485785) - MEquipo Daniel's (434317) » 554596021: T48/R5

Copa 554596021 Información oficial sobre el partido 554596021 en Hattrick

25.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 5

Tellos FS Alineación oficial del equipo 'Tellos FS' en el partido 0 - 5 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tellos FS Alineación oficial del equipo 'Tellos FS' en el partido 0 - 1 MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tellos FS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tellos, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Caius Sîrbu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tellos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Caius Sîrbu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Tellos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Caius Sîrbu des de l'esquerra va sortir desviat.

MEquipo

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fabián Berrocal sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Belarmino Matias que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): En Noè Monerri conduïa pel cercle central i, veient a en Jan Pagès desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 107 Minuto 43 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): MEquipo, gràcies a les conegudes canonades d'en Jan Pagès, va situar el 0 - 3 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MEquipo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Anaba Dahbi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 69 (Gol tiro lejano): L'entrenador del MEquipo va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 69 va arribar el 0 - 5 quan en Eric Vilagrasa va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tellos. La jugada d'estratègia del MEquipo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antoni Wycisło va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabián Berrocal de MEquipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.