Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gran capitan (1367729) - Huracán Zaragoza FC (124405) » 554453422: T48/R4

Copa 554453422 Información oficial sobre el partido 554453422 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido 3 - 1 Belenguer C.F. Alineación oficial del equipo 'Belenguer C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido 2 - 0 Belenguer C.F. Alineación oficial del equipo 'Belenguer C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gran capitan

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Jere Tuormaa va donar a capitan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Manuel Estarlich sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Chavdar Zafirov que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de capitan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ingas Lesickis va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rosenberg Contreras va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Paolino Aprea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jere Tuormaa va rematar alt.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Gumersindo da Piña de capitan gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El capitan ho intentava per la dreta per mitjà de Rosenberg Contreras, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Roiz de capitan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Óscar Romero Guerrero ocupà el lloc d'en Prudenci Barcons al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de capitan quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): capitan va fer una substitució al minut 80. Gumersindo da Piña va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pol Freixedes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Adriano Carrabino va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Belenguer C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Belenguer van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 40 quan Enrique Echeverialzueta sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 15 minuts, el Belenguer va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Fermín Garosa al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Belenguer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gerald Stern, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.