Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los Aidens (313204) - Sant Julià (992906) » 554453118: T48/R4

Copa 554453118 Información oficial sobre el partido 554453118 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Rupir Utd. Alineación oficial del equipo 'Rupir Utd.' en el partido 7 - 1 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rupir Utd. Alineación oficial del equipo 'Rupir Utd.' en el partido 4 - 1 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
Tiene bastante suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rupir Utd.

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Sergio Fandos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rupir.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rupir va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gotzon Argaluza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rupir pel centre va donar un gran resultat: el gol de Isidro Ferrant va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arnaud Martinet, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Rupir.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Javier Pareja de Rupir va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el Rupir va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Javier Pareja, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 1.
  • 187 Minuto 87 (Gol tiro lejano): Després de 87 minuts el Rupir, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Arnaud Martinet sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 7 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): El Rupir se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 70, en Gotzon Argaluza va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Sant Julià

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Pol Orriols de SJ després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SJ va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sergi Abad va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del SJ puguin veure en Xevi Areny jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ricard Vergés el va substituir sense tenir temps d'escalfar.