Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arachnophilia (120571) - LOLITAS BALOMPIE C.F (1414862) » 554452981: T48/R4

Copa 554452981 Información oficial sobre el partido 554452981 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Arachnophilia Alineación oficial del equipo 'Arachnophilia' en el partido 4 - 0 C.D.ROLDAN Alineación oficial del equipo 'C.D.ROLDAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arachnophilia Alineación oficial del equipo 'Arachnophilia' en el partido 5 - 0 C.D.ROLDAN Alineación oficial del equipo 'C.D.ROLDAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arachnophilia

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Araneae va ser Moisés Tutau.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Massimiliano Lovino va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Máté Paál de Araneae va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Massimiliano Lovino el va rematar Máté Paál amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 27 podia haver acabat en gol, però Jesús Fornels va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Massimiliano Lovino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Fornels va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Máté Paál de Araneae gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Ortzadar Eitzazelaia de Araneae va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tobias Brodmann va prendre el seu rol al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Moisés Tutau, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

C.D.ROLDAN

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de C.D.ROLDAN van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mario Quintana va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.ROLDAN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Oshri Bonen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.D.ROLDAN va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mario Quintana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hilario Ogando de C.D.ROLDAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jari Rimmi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.