Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gim Tarraco (48896) - Mercedarios Fc (121838) » 554452822: T48/R4

Copa 554452822 Información oficial sobre el partido 554452822 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 3 - 4 Kasku Athletic Stars Alineación oficial del equipo 'Kasku Athletic Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 5 - 0 Kasku Athletic Stars Alineación oficial del equipo 'Kasku Athletic Stars' en el partido
Tiene mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gim Tarraco

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Olabarri, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Tarraco va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Óscar Rivera des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Óscar Rivera va augmentar l'avantatge de Tarraco a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Kasku Athletic Stars

Goles Goles

  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de KASKU eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 53, Mitchel Draijer va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Berndt Sperbert de KASKU després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Berndt Sperbert que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Berndt Sperbert va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KASKU va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Bosch va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Antonio Castillo de Araujo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KASKU va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Ambroziński, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de KASKU, en Stanisław Jańczyk, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.