Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeporSport (124681) - Los Castellano FC (439876) » 554452678: T48/R4

Copa 554452678 Información oficial sobre el partido 554452678 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Sarandonga Alineación oficial del equipo 'Sarandonga' en el partido 0 - 3 FJ'S Alineación oficial del equipo 'FJ'S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sarandonga Alineación oficial del equipo 'Sarandonga' en el partido 1 - 2 FJ'S Alineación oficial del equipo 'FJ'S' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarandonga

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Àlex Figueres va ridiculitzar a en Pedro Gastia amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nigel Erkens de Sarandonga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FJ'S

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, FJS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lucas Saco es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Passaven 87 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Luis Alberto Trujillo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FJS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fernando Pajarel es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 1 (Ocasión de penalti): Al minut 1, Luis Alberto Trujillo de FJS va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Fryderyk Radzik va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Fernando Pajarel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Simon De Laet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Luis Alberto Trujillo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): FJS va fer una substitució al minut 74. Gurutz Barbariola va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Judas Lopes Dias.