Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SANT QUINTEAM (493430) - Huxley FC (772598) » 554452630: T48/R4

Copa 554452630 Información oficial sobre el partido 554452630 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

R.C. Destral Alineación oficial del equipo 'R.C. Destral' en el partido 4 - 2 Numenor Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Numenor Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C. Destral Alineación oficial del equipo 'R.C. Destral' en el partido 3 - 0 Numenor Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Numenor Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Destral

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Josep Miquel Llort ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Destral es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Destral va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Selma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Fernando Gibert va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Juan Valenciaga va sorprendre Ignacio Pizarro amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Juan Valenciaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Juan Valenciaga va sortir molt desviat al minut 67.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Josep Miquel Llort gairebé va marcar per a Destral des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): En Ferrán Jiménez Rota va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Destral se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casimiro Murrieta de Destral es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Destral va fer una substitució al minut 17. Carlos Hein va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jaime Marsán.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Destral, Roger Rech, col·locà la pilota just a les mans d'en Ignacio Pizarro. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jaume Pujol va clavar el 2 - 1 per a Destral amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Casimiro Murrieta de Destral, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio Pizarro en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jean-Louis Kohlenmühle de Destral anava molt fort i col·locat però Ignacio Pizarro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Destral Jaime Marsán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignacio Pizarro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Numenor Fútbol Club

Goles Goles

  • 160 Minuto 71 (Gol de falta): Enric Treserras va empatar per a Numenor, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Numenor va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rinaldo Boccassi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ignacio Collado quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Numenor Henry Monge, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jaime Marsán. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Numenor, Alejandro Resa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jarosław Lechański de Numenor va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Rinaldo Boccassi de Numenor va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.