Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pibes cf (1591831) - castellfo fs (119631) » 554452451: T48/R4

Copa 554452451 Información oficial sobre el partido 554452451 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

Conguitos CF Alineación oficial del equipo 'Conguitos CF' en el partido 1 - 3 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Conguitos CF Alineación oficial del equipo 'Conguitos CF' en el partido 1 - 4 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conguitos CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Corria el minut 52 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nazzareno Pintore, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arkadiusz Muczek per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vlastislav Tulej va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 213 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Sören Lentschig de Conguitos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 109, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Kozhukhov de Conguitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Sepke Lijzenga de Conguitos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joel Cornellà va prendre el seu rol al minut 35.

Los Sociatas

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 en Jonas 'El guapo' Blomgreen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): Al minut 95 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Alberto Hernández Iruela que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 111 (Gol por la derecha): Al minut 111, un xut de Lluís Amorós des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sociatas va estar a punt de marcar quan Iraultza Bengoetxea va fer una passada impressionant a Alberto Hernández Iruela, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Radost Kona va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hilario Choquehuanca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): El Sociatas va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 37 amb un llançament de falta perillós. En Jonas 'El guapo' Blomgreen però, la va tirar centrada i amb poca potència.