Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Pakete (1586565) - Atletico Benimaclet (1337898) » 554452422: T48/R4

Copa 554452422 Información oficial sobre el partido 554452422 en Hattrick

18.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 4

PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 1 - 2 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 2 - 0 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Pakete

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Saúl Sánchez García de Pakete aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pakete va anar a parar a la dreta de l'atac on en Artour Tatevosyan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Nikolay Gudzhev, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Ali Kemal Tuğluk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Pakete va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Nikolay Gudzhev va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 103 (Ocasión evento especial): Carlos Saúl Sánchez García va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 103, però no s'esperava que en Miguel Galdós, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henri Lehtisaari de Pakete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57 de partit, el jugador Evgeny Toykka de Pakete es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Soldiers F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Tomás Vidal Llorente va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Soldiers i marcant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tomás Vidal Llorente va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soldiers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Ortiz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Soldiers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stanisław Kaczmarzyk va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): Soldiers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 95, però Ignacio Ortiz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eliseo Val Montes de Soldiers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Inácio Machado de Soldiers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 105 (Tirita): Al minut 105, Kai Hörlezeder de Soldiers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.