Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Montcadareixac (987963) - FCAFE (1596454) » 554247147: T48/R3

Copa 554247147 Información oficial sobre el partido 554247147 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

Raxing del Burgo Alineación oficial del equipo 'Raxing del Burgo' en el partido 3 - 1 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raxing del Burgo Alineación oficial del equipo 'Raxing del Burgo' en el partido 2 - 0 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raxing del Burgo

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): En Hélder Paes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Raxing, un peu providencial d'en Michaël Cormier va situar el 1-0 al panell digital.
  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 70, indicava inequívocament que en Juan Bande va saber trobar la xarxa rival. Raxing desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Als 72 minuts, Juan Bande va ampliar l'avantatge de Raxing amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fabián Martínez va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Marcos Silva el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Patricio Uzal va entorpir al marcador d'en Leif Witzler per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Guardia CD

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Guardia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Pedro Barcena.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guardia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro García de Piedra va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Guardia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Víctor Nava va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Guardia van sortir al contraatac al minut 58, però Alejandro Rosal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.