Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicago Fire C.F. (309055) - La Perla de Fonsagrada (122014) » 554246819: T48/R3

Copa 554246819 Información oficial sobre el partido 554246819 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 3 - 5 La Perla de Fonsagrada Alineación oficial del equipo 'La Perla de Fonsagrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 3 - 1 La Perla de Fonsagrada Alineación oficial del equipo 'La Perla de Fonsagrada' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Imperial

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Esportiu contenien la respiració mentre en Fabio Saitta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Esportiu equilibrava la balança al minut 84. En Jorge Payén, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Fabio Saitta hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Esportiu van sortir al contraatac al minut 66, però Kenneth Bruno va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Ismael Montal va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Esportiu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Payén va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Edo Kocman.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabio Saitta de Esportiu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kenneth Bruno de Esportiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Fuentes Campos.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Esportiu, Víctor Taboada, col·locà la pilota just a les mans d'en Edo Kocman. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Esportiu Javier Bendala Galán va intentar enganyar Edo Kocman amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jorge Payén anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Esportiu.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Esportiu Selmo Ayetxu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Edo Kocman. El marcador continuava 3 - 5.

La Perla de Fonsagrada

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 11, Jesús Canellas va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Gaffar Yaser, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Patrick Meier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elşən Kazımov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Shafia Ngilu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Steffen Raun de Fonsagrada, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Selmo Ayetxu en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Edo Kocman va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Fonsagrada Güçlü Yarlık no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Selmo Ayetxu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.