Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Janoki (309902) - Tiburones Arganda CD (1332741) » 554246774: T48/R3

Copa 554246774 Información oficial sobre el partido 554246774 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

DEXXA Alineación oficial del equipo 'DEXXA' en el partido 5 - 4 Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEXXA Alineación oficial del equipo 'DEXXA' en el partido 0 - 1 Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEXXA

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): DEXXA, atacant per l'esquerra al minut 38, va aprofitar el magnífic llançament de Kevin Knight per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de DEXXA eren letals, i Sergio Espar va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Kevin Knight va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DEXXA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jonatan Środek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Constantí Campmany va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 289 Minuto 76 (Ocasión evento especial): En Daniil Gurevich, al minut 76 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Ernesto Cabrera el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Tamariz Vargas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DEXXA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bastian Rossit, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DEXXA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonatan Środek, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del DEXXA puguin veure en Urs Emmenegger jugant de nou; ja que al minut 35 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Bastian Rossit el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de DEXXA Jonatan Środek no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jan Przybyłowski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mario Rollán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Constantí Campmany de DEXXA va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kevin Knight xutant per a DEXXA va fer anar la pilota just on la volia, però Jan Przybyłowski, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Tamariz Vargas de DEXXA anava molt fort i col·locat però Jan Przybyłowski no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.

Aliens del Sur

Goles Goles

  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hänsel Edtbauer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Onofre José Olho-Azul, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 160 Minuto 89 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Hänsel Edtbauer va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 89: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Banin Azpilicueta de Aliens, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aliens, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Juan Luis Echalar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marcos Orcajada va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Juan Luis Echalar, però aquest va fallar.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Marcos Orcajada de Aliens no va ser gol per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 106 (Lesión leve): Després de 106 minuts jugats, Hänsel Edtbauer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Maximilian Ungelter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Ernesto Cabrera de Aliens va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Leonid Khristov de Aliens va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Marcos Orcajada de Aliens, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mario Rollán en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jozo Diković, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mario Rollán va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Aliens i 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jan Przybyłowski va xutar fora per a Aliens, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!