Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hastaloswebs (118246) - Los Guajes F.C. (314029) » 554246668: T48/R3

Copa 554246668 Información oficial sobre el partido 554246668 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

C.F. La Mina Alineación oficial del equipo 'C.F. La Mina' en el partido 3 - 0 Los Guajes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Guajes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. La Mina Alineación oficial del equipo 'C.F. La Mina' en el partido 0 - 1 Los Guajes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Guajes F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. La Mina

Goles Goles

  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Gazpio va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Antón Suárez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Mineros.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Daniel Albuixech entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mineros, un peu providencial d'en Loren Riveros va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Loren Riveros va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mineros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Pep Lluís Rosquellas va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Mineros estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jorge Alegría, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Los Guajes F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Los Guajes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Soon-Gui Kim, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Marcus Bugiel va fer una jugada per la banda esquerra, però Conrado Sandoval va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Conrado Sandoval va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Rino Larocca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Rino Larocca de Los Guajes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Pep Gaset de Los Guajes va abandonar el terreny de joc després de 21 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sébastien Thiburce va entrar en el seu lloc.