Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

union valencianista (1421096) - FC-Yharnam (1434667) » 554246582: T48/R3

Copa 554246582 Información oficial sobre el partido 554246582 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

disbroken Alineación oficial del equipo 'disbroken' en el partido 4 - 6 Los puquis Alineación oficial del equipo 'Los puquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
disbroken Alineación oficial del equipo 'disbroken' en el partido 5 - 2 Los puquis Alineación oficial del equipo 'Los puquis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

disbroken

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 35. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Tomasz Kurtyka va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): disbroken va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Herve Ferrero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Tomasz Kurtyka va augmentar la diferència de disbroken a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al disbroken una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Tomasz Kurtyka, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francesco Zini va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Antonio Cerdeira va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Mirlind Geci va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): En Sigfried Clynckemaillie va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de disbroken se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Herve Ferrero de disbroken la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Hierwek de disbroken amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 103 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 103 de partit, Albert Hierwek de disbroken va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 111, Cristian Romiti de disbroken va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los puquis

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Apollon Evaggeliou sempre és una garantia. Al minut 34, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Frobert Kokoly marcar el 0 - 1 per al puquis.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Frobert Kokoly va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 80 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Frobert Kokoly de puquis marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 84, en Krzysztof Ziemczyk la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Frobert Kokoly que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 137 Minuto 107 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 107 una excel·lent centrada de Krzysztof Ziemczyk va arribar a Frobert Kokoly, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Apollon Evaggeliou va augmentar l'avantatge de puquis a 4 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Frobert Kokoly de puquis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Frobert Kokoly amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 112 (Lesión): El jugador de puquis Arnaud Mangot va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bogdan Koljević va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Apollon Evaggeliou, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.