Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

360 Team (121705) - Ribarroja team (1594095) » 554246522: T48/R3

Copa 554246522 Información oficial sobre el partido 554246522 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

FC Carecu Alineación oficial del equipo 'FC Carecu' en el partido 0 - 3 LoPagán C.F. Alineación oficial del equipo 'LoPagán C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Carecu Alineación oficial del equipo 'FC Carecu' en el partido 1 - 3 LoPagán C.F. Alineación oficial del equipo 'LoPagán C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Carecu

LoPagán C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Veijo Nikula quedar desmarcat i marcar per a LoPagánCF al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Korney Iordan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 2 per a LoPagánCF.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Carecu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tomi Holmkvist la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LoPagánCF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emili Molné ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Oroitz Paternain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LoPagánCF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Oroitz Paternain va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Carrión de LoPagánCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Korney Iordan, de LoPagánCF, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Hugo Navarro García el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En João Belchior de Gouveia va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.