Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD BADAJOZ 1902 (995725) - Inter de Mitente S.A.D (1589229) » 554246156: T48/R3

Copa 554246156 Información oficial sobre el partido 554246156 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido 0 - 3 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido 1 - 5 Inter de Mitente S.A.D Alineación oficial del equipo 'Inter de Mitente S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Melindros

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Arnaud Gourcuff i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Melindros, però el xut de Zsombor Lőrik va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Miguel Olmos Blanco des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Jedi Koirikivi de Melindros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Inter de Mitente S.A.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bogdan Andrieş es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a IdM augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Roberto Guelfo es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Francisco Tenorio Castilla va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roberto Guelfo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mariño Fernández Larrinoa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a IdM al minut 39.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roberto Guelfo es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roberto Guelfo després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Veratti va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de IdM, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Alberto Cortejo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Salva Andrés, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alberto Cortejo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.