Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GreenLight (995251) - Mis muelas C.F. (1433744) » 554243935: T48/R3

Copa 554243935 Información oficial sobre el partido 554243935 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

CT-FOREVER Alineación oficial del equipo 'CT-FOREVER' en el partido 1 - 4 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CT-FOREVER Alineación oficial del equipo 'CT-FOREVER' en el partido 1 - 7 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CT-FOREVER

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Léo Marques Ferreira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Damien Cauquil quasi marca en una jugada assajada de córner que Léo Marques Ferreira havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan Gaétan Mordelet des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Amadeu Oña Soto de CT-FOREVER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mis muelas C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ahetz Datuegaraia per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Xuban Utxupi de muelas va fer un bon esprint per escapar-se de Gabriel-Mihai Crăiescu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Campio Baez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 3 per a muelas.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a muelas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adrián Beltranilla es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Montalvo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Xuban Utxupi de muelas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.